Logo
Hallo allemaal,
 
Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar!
 
Voor ons is ook 2015 heel succesvol geweest, we hebben heel veel markten bezocht en ontzettend veel sieraden kunnen verkopen.
N.a.v. een van deze markten kregen wij een extra donatie van 2500 euro, we dachten eerst dat de komma verkeerd gezet was!! Maar deze anonieme donor was zo enthousiast over onze projecten dat hij ons extra wilde ondersteunen.
Uit het gehele land krijgen we oude sieraden en/of kralen toegestuurd. Erg leuk allemaal en spannend om al deze pakketjes op te maken, lijkt iedere keer weer op sinterklaas. Mensen googelen op ”oude sieraden voor het goede doel” en dan komen wij tevoorschijn, heel bijzonder.
 
De organisatie Impulsis (landelijke organisatie) die ons drie jaar heeft gesteund heeft in mei j.l. een delegatie gestuurd naar ons project Bluesky in Oeganda, om daar eens te kijken hoe alles gaat. Zeker het financiële stuk werd kritisch onderzocht. We hebben een uitstekend rapport mogen ontvangen met daarin de complimenten dat we een voorbeeld zijn voor het speciale onderwijs in Oost Afrika.
We zijn hier ook ontzettend blij mee.
 
Op 30 januari reizen wij weer af naar Oeganda. Willemien en Gerrie gaan 16 dagen en Petra blijft nog iets langer bij Bluesky. We zijn weer heel benieuwd wat voor vorderingen er weer gemaakt zijn. Uiteraard zullen we ons daar in gaan zetten om het allemaal nog beter te laten worden. De lesroosters en visualisatie zullen we evalueren en eventueel aanpassen. Gerrie gaat de leerlingen wat nieuwe 
technieken leren om kralen te verwerken. Kortom heel veel werk aan de winkel.
Op onze site kunnen jullie ons volgen en ook op www.pvandep.waarbenjij.nu is alles weer te volgen.
 
Heel erg bedankt allemaal,
 
Stichting Na Maono Veldhoven
 
 
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rekening nr. NL 39 ABNA 043.04.17.764
K.v.K. 17222264