Logo
Hallo vrienden en vriendinnen van Stichting Na Maono,
 
In 2013 hebben Gerrie en Petra weer diverse hobbymarkten bezocht om daar onze, door Gerrie zelfgemaakte, sieraden te verkopen.
Zo waren we bij de KVB (Katholieke Vrouwenbond) in Veldhoven en hebben daar een presentatie verzorgd over onze stichting. Dit werd heel enthousiast ontvangen en leverde vele reacties op. Uiteraard hebben we daar ook onze sieraden aangeboden en van deze mensen hebben we ook weer heel veel kralen en kettingen mogen ontvangen voor hergebruik. 
Ook waren we op een gezellige markt in Bakel, bij de theetuin en waren wij aanwezig op de wereldmarkt in Nuenen. Deze dag resulteerde in een aanbod om onze sieraden te verkopen bij Prahna in Goes (een soort wereldwinkel voor goede doelen). Ook op andere markten was er veel succes.
 
Al met al heeft deze sieradenverkoop afgelopen jaar ongeveer 1800 euro opgeleverd, dat is echt super!! Alle lof voor Gerrie die met ongekende energie iedere keer weer de leukste dingen maakt.
Onze website/facebook/twitter worden up-to-date gehouden door Inge, waar we heel blij mee zijn.
We hadden ook nog een meevaller van de Groof accountants uit Veldhoven die voor een extra kerstcadeautje zorgde van 1500 euro.
En natuurlijk zorgde onze trouwe supporters (jullie dus)voor de nodige financiƫn. Ons financieel jaaroverzicht kun je ook vinden op onze site.
 
Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor onze reis over ongeveer een maand.
Afgelopen jaar is er enorm veel vooruitgang geboekt bij ons project in Oeganda en we zijn dan ook zeer benieuwd wat we daar zullen zien. Onze adviseur aldaar, Sander van Zanten van ICU, heeft er ook nog voor gezorgd dat de Nederlandse vrijwilligersorganisatie Commundo groep niet alleen vrijwilligers beschikbaar stelt aan Bluesky maar ook een financiƫle ondersteuning heeft gegeven.
Op 20 februari vertrekt het voltallige bestuur (dus Hans, Willemien en Petra met Nico als trouwste supporter) naar Oeganda om daar de groei van Bluesky te aanschouwen. Back to basic want in Bluesky slapen we op een matrasje op de grond zonder stromend water en elektriciteit, maar dat mag de pret niet drukken.
Natuurlijk plakken we ook twee dagen erachteraan om even bij te komen en te genieten van het prachtige land. Hans en Willemien keren op 2 maart weer terug naar Nederland. Nico en Petra blijven nog even in Oeganda en reizen dan door naar Kenia om nog even Mudzini Kwetu te bezoeken. Al met al weer een nieuw avontuur, we hebben er zin in!
We zullen jullie na onze terugkomst weer informeren over de stand van zaken.
Onze verhalen zijn te lezen op www.pvandep.waarbenjij.nu en natuurlijk via de website www.namaono.nl en ook kunt u ons via facebook en twitter volgen. 
 
Dank voor jullie vertrouwen,
namens stichting Na Maono,
 
Willemien Mansvelders, Hans Louwers, Petra van de Peppel.
 
 
Stichting Na Maono
Postadres: van Nuenenstraat 87 5503 CK Veldhoven,
Bankrelatie: ABN.Amro  Rekening nr. 43.04.17.764
K.v.K. 17222264